Atelier Erika Triki neemt haar intrek in het voormalig ‘Withofke’ in Pulderbos

Atelier Erika Triki neemt haar intrek in het voormalig ‘Withofke’ in Pulderbos

Het heeft heel wat voeten in de aarde gehad, maar eindelijk draait mijn atelier weer op volle toeren! Je dromen najagen word je niet altijd gemakkelijk gemaakt in het leven, maar uiteindelijk moet je achteraf altijd toegeven dat elke tussenstap noodzakelijk was om te kunnen staan waar je nu staat. En als je me een paar jaar geleden had gezegd dat ik ooit met mijn atelier ging verhuizen naar dit prachtig pand, dan had ik je voor gek verklaard. Zo zie je maar… soms is het beter dat we niet echt weten wat het universum voor ons in petto heeft!

Als je me een paar jaar geleden had gezegd dat ik ooit met mijn atelier ging verhuizen naar dit prachtig pand, dan had ik je voor gek verklaard!

Er moeten nog heel wat details uitgewerkt worden en er is ook gewoon nog heel wat werk in het pand zelf, maar van deze dingen mag je alvast samen met mij beginnen dromen: workshops voor kinderen en volwassenen, kinder- en jongerenkampen, creatieve cursussen, huiskamerconcerten, vertelavonden, yogadagen en alles wat de inspiratie van het moment brengt. Er zullen ook een aantal vaste waarden van het atelier in Vorselaar terugkomen, zoals het Pinterest-café en Ateliertijd.

En daarmee heb ik je nog niet half verteld welke fantastische ideeën en plannen er in mijn hoofd zitten. Schrijf je dus alvast in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwigheden!

Tot heel gauw!

Liefs, Erika

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

 

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *