Zomervuurvertelling in de Tuin van Erika

Zomervuurvertelling in de Tuin van Erika

Ik ontmoette Marijke de Vertelster op een meeting van de FABacademy (een opleiding voor vrouwelijke ondernemers die ik volgde om te leren meer te ondernemen vanuit mijn hart). Het was direct duidelijk dat onze twee missies veel raakpunten hadden. Allebei gaan we op zoek naar dat innerlijke kind in mensen en proberen we het gevoel van verwondering terug aan te wakkeren. Zeker op mijn nieuwe locatie (wat toevallig van oudsher de naam ‘het Vagevuur’ draagt) was er eigenlijk geen weg naast om één van haar Zomervuur Vertelavonden hier te laten doorgaan.

Op ZATERDAG 24 augustus ben je welkom vanaf 19u45. Breng je stoeltje of dekentje mee, zet je rond het kampvuur en geniet…

Om organisatorische redenen vragen we wel om je plekje rond het kampvuur te reserveren. Dat kan je doen via deze link :

https://www.eventbrite.be/e/zomervuur-vertelling-tickets-64604396489?aff=ebdssbeac

Heel graag tot dan!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *