Coaching_1

" Van binnen naar buiten "

Groeigroep Najaar 2022

Een diepgaand traject voor vrouwen
die willen ervaren hoe het voelt
om te leven vanuit je eigen authentieke zelf

Want we willen allemaal graag meer innerlijke rust balans energie tijd voor onszelf voldoening zelfvertrouwen doen wat we graag doen

Wij vrouwen, wij kunnen er wat van…
We staan constant in actiemodus.
Klaar om aan iedereen zijn wensen te voldoen.
Bewakers van de lieve vrede.
De zelfopoffering sluipt subtiel ons leven binnen
en zo ploffen we ‘s avonds doodop in de zetel.

Dit was niet wat je voor ogen had…
Dit voelt niet zoals je dacht dat het ging voelen.
Dit ben jij niet…

You don’t know 
what you need
in your life
until you
figure out
who you are

Jay Shetty

Als je het gevoel hebt dat je vastgelopen bent in de mallemolen van alledag , ligt daar eigenlijk een heel mooie boodschap in verscholen.
Een uitnodiging om te vertragen en stil te staan bij dat ongemakkelijke gevoel en even te luisteren naar wat het je wil vertellen.
Een kans om los te komen van patronen en beperkende overtuigingen die je al zo lang (onbewust) meesleept. 

We dragen allemaal die patronen met ons mee.
Ze bepalen hoe we naar onszelf en de wereld kijken.
Ze zorgen voor veiligheid en voorspelbaarheid. 
Je weet namelijk hoe de wereld op jou reageert als je je gedraagt zoals je je altijd hebt gedragen. 

Tot ze je gaan tegenwerken en je beseft dat je wat verwijderd bent geraakt van wie je echt bent en jouw behoeften en verlangens.
Teveel gericht zijn op de verwachtingen van de buitenwereld en daarbij je eigen binnenkant negeren, kan na een tijdje echt wel aan je geluksgevoel beginnen knagen.

Hallo, ik ben Erika

AND I HAD TO LEARN THE HARD WAY…

… dat systematisch (schijnbaar kleine) keuzes maken die ingaan tegen je eigen gevoel enorme chaos kan creëren in je leven.
Gericht zijn op de verwachtingen van de buitenwereld is een tricky combinatie als je daarnaast niet echt in contact staat met je eigen behoeften, verlangens en grenzen.

Nochtans voel ik al heel mijn leven haarfijn aan of iets bij me past of niet. Ik was gewoon zo gewend geraakt van het te negeren… te doen wat hoort… mezelf weg te cijferen.

Ik ben me al jaren aan het verdiepen in hoe het komt dat veel vrouwen er maar moeilijk in slagen om wat van binnen leeft ruimte te geven en om een leven te creëren dat in lijn ligt met wie ze écht zijn. Ik vond antwoorden in dagelijkse kleine handelingen van zelfzorg en je heel bewust worden van je eigen innerlijk patronen en denkprocessen. Die kunnen heel hardnekkig zijn, maar ik beschik intussen over heel wat tools & tricks die je kunnen helpen om blijvende verandering te creëren.

Ik zie het dan ook als mijn missie om dit te delen en anderen te inspireren en ondersteunen in hun eigen zoektocht naar een authentieker leven. Want dat in contact staan met je eigen kern kan een échte game-changer zijn…

If you’re willing to do the work…