Individueel traject

Je loopt jezelf al een tijdje voorbij…
Misschien confronteert de huidige crisis je met (nieuwe) heftige emoties, angsten of vragen…
Je voelt je soms op je grondvesten daveren nu alles zo aan het veranderen is en zoveel onzekerheid is binnengeslopen in onze maatschappij…
Of je voelt je al een tijdje klaar om een nieuw verhaal te creëren in je leven, maar weet niet goed hoe je hier aan moet beginnen…

Het leven heeft er wat van weg om ons naar kruispunten te leiden waar verandering, groei en keuzes maken nu eenmaal niet te vermijden is.
Maar dat soort momenten in je leven wordt een pak minder moeilijk als je jezelf goed kent… hoe beter je zicht hebt op wat jij belangrijk vindt, wat jouw waarden en behoeften zijn, hoe meer je met gemak kan bewegen in een leven dat steeds complexer wordt, zonder teveel uit balans te raken.

"Door middel van gesprekken, creatieve opdrachten en andere bewustwordingstechnieken begeleid en ondersteun ik je in het terug in contact komen met je eigen essentie"

zet Je hart terug open 
vind opnieuw je balans

Hoe verloopt het traject ?

In de eerste plaats ga ik met je in gesprek: Waar zit je vast? Waar loop je tegenaan? En vooral : Waar heb je nood aan op dit moment?
Een eerste stap richting verandering is het je bewust worden van je eigen denk- en gedragspatronen. We gaan samen op zoek naar de beperkende overtuigingen die je onbewust tegenwerken.

Afhankelijk van jouw vraag en jouw behoeften zetten we een aantal stappen die jou brengen naar meer rust, zelfvertrouwen en eigenwaarde.  Dit kunnen creatieve opdrachten zijn, mindfulnessoefeningen of we trekken de natuur in.  

Als coach kan ik helpen bij

 • meer ruimte creëren voor jezelf, jouw behoeften, jouw talenten
 • je plekje vinden in een steeds veranderende en veeleisende wereld
 • je bewust worden van en leren omgaan met jouw innerlijke criticus
 • inzicht krijgen in wat je tegenwerkt en komen tot meer zelfvertrouwen en eigenwaarde
 • faalangst, maar ook straalangst
 • verwerking van moeilijke gebeurtenissen, loslaten
 • je eigen creatieve energie opnieuw aanwakkeren
 • het creëren van nieuwe gewoonten en routines die je helpen om je energie hoog te houden
“Soms moet je veranderen om jezelf te blijven”

Hoe lang een traject duurt is moeilijk te voorspellen. Het hangt onder meer af van jouw vraag, het groeiproces dat je loopt en waar je zelf behoefte aan hebt.

Daarom heb ik twee pakketten uitgewerkt. In een eerste intakegesprek bepalen we samen welke het best bij jou past. In dit gesprek leer je ook mij, mijn ruimte en mijn werkwijze beter kennen en leggen we samen vast hoe we verder gaan werken. 

Moest je hierna toch het gevoel hebben dat mijn werkwijze niet echt is wat je zoekt, dan betaal je € 60 voor het intakegesprek.

Heb je geen nood aan een heel traject, maar zit je met iets heel specifiek waar je rond wil werken, dan kan dit in een losse sessie.

Coachingtraject 5 sessies

 • Intakegesprek van ongeveer een uur waarin ik vooral luister naar jouw verhaal en we samen je traject bepalen.
 • 5 vervolgsessies van 1,5u waarin we stap voor stap jou terug in verbinding brengen met je authentieke zelf.
 • Inhoud van de sessies : (her)ontmoet jezelf, creëer je visie, verbinden met jezelf, verbinden met anderen, zelfzorgritueel
 • Je krijgt de tools aangereikt die je helpen om meer ruimte te creëren in je leven voor wat jij wil en waar je nood aan hebt.
 • Via creatieve werkvormen en bewustzijnsoefeningen werken we aan een mindset die je meer veerkracht en zelfvertrouwen geeft en je helpt om in het ‘nu’ te blijven. Je krijgt meer zicht op wie je echt bent, waar je voor staat en wat jouw waarden en verlangens zijn.
 • We maken samen een visionboard en ik leer je hoe je dit kan gebruiken om kleine stapjes te zetten naar meer voldoening en zelfexpressie.
 • We gaan samen op zoek naar welke (creatieve) meditatie- en/of ontspanningstechnieken jou kunnen helpen om meer rust en ontspanning te vinden
 • We werken een ochtend- en/of avondroutine uit die je helpt om flow en balans te creëren in je leven.
 • Eventueel eerste kennismaking via videocall (gratis en vrijblijvend)
 • Gebruik van alle creatieve materialen in het coachingatelier.
 • Inbegrepen : een creatief dagboek om je groeiproces bij te houden, inzichten te noteren en je creativiteit te (her)ontdekken.

€ 410

of
in 3 termijnen € 138
in 5 termijnen € 83

Coachingtraject 3 sessies

 • Intakegesprek van ongeveer een uur waarin ik vooral luister naar jouw verhaal en we samen je traject bepalen.
 • 3 vervolgsessies van 1,5u waarin we stap voor stap jou terug in verbinding brengen met je authentieke zelf.
 • Inhoud van de sessies : (her)ontmoet jezelf, verbinden met jezelf, zelfzorgritueel
 • Je krijgt de tools aangereikt die je helpen om meer ruimte te creëren in je leven voor wat jij wil en waar je nood aan hebt.
 • Via creatieve werkvormen en bewustzijnsoefeningen werken we aan een mindset die je meer veerkracht en zelfvertrouwen geeft en je helpt om in het ‘nu’ te blijven. Je komt tot een duidelijke visie van wie je echt bent, waar je voor staat en wat jouw waarden en verlangens zijn.
 • We bekijken samen welke dagelijkse gewoonten je kan gaan toepassen om meer balans te ervaren.
 • Eventueel eerste kennismaking via videocall (gratis en vrijblijvend)
 • Gebruik van alle creatieve materialen in het coachingatelier
 • Inbegrepen : creatief dagboek om je groeiproces bij te houden, inzichten te noteren en je creativiteit te (her)ontdekken. 

€ 285

of
in 2 termijnen € 144

losse Coachingsessie

 • Sessie van 1,5 uur waarin we werken rond een bepaald thema (bv: je eigen creativiteit terug aanwakkeren, een visionboard maken, hulp bij het maken van een belangrijke keuze, je eigen dagdagelijkse routine uitwerken, een opvolgsessie na het volgen van één van de trajecten…)
 • Eventueel eerste kennismaking via videocall (gratis en vrijblijvend)
 • Gebruik van alle creatieve materialen in het coachingatelier 

€ 85

Wat anderen zeggen...

Ik twijfel of dit traject iets voor mij is?

Ik heb geen tijd Het is te duur Het is te veel uit mijn comfortzone Ik ben niet creatief

Twijfels hebben we allemaal. En dat is ook heel normaal!
Veranderen, groeien, je verantwoordelijkheid nemen voor je eigen proces is niet simpel.
Je eigen ontevredenheid of onzekerheden onder ogen durven zien vraagt moed en doorzettingsvermogen.
Je staat nu eenmaal niet alleen in het leven en de keuzes die jij maakt hebben hun invloed op jouw omgeving.
Maar de grootste misvatting waarmee wij zijn grootgebracht is dat voor jezelf zorgen ‘egoïstisch’ is. 
Iedereen wordt er beter van als jij eerst de balans in jezelf terugvindt. 
En het nemen van kleine stapjes kan je daar brengen.

Tijd is zo’n relatief begrip. En heel vaak ontbreekt het ons niet aan tijd, maar is het de schijnbaar hoge berg waar we tegen aankijken die ons tegenhoudt om echt te kiezen voor verandering.

Er is ook nooit een juist moment, want todo’s zullen zich altijd blijven opstapelen, de mallemolen zal blijven draaien totdat jij de beslissing neemt om het anders aan te pakken. En anders met je tijd omgaan gaat je net meer in balans brengen.

Dat is ook helemaal niet nodig!
De creatieve opdrachten die ik hanteer vereisen niet dat je een bepaalde techniek beheerst en je hoeft ook niets moois of origineels te creëren. Het is eerder een manier om uit je hoofd te komen en je bewust te worden van de relatie met jezelf en je eigen (beperkende) overtuigingen.

Creativiteit is dan ook zoveel meer dan schilderen, tekenen of schrijven. Het is het talent om iets nieuws te verzinnen, andere perspectieven te ontdekken en probleemoplossend te denken. Een talent dat we allemaal hebben, maar dat soms even terug moet aangewakkerd worden. 

Als je financieel weinig ruimte hebt, is dat een grote uitdaging. Maar investeren in jezelf is een belangrijke stap naar verandering. Het helpt je om jezelf letterlijk ‘naar waarde te schatten’. 

Hoe zou het zijn om geld uit te geven aan iets waardoor je je van binnenuit beter gaat voelen? Eerder dan aan aankopen die je maar even blij maken…

Gun jezelf groei en een betere relatie met jezelf en het gaat je zoveel ruimte en vrijheid opleveren. Nu en in de toekomst. 

Als je tegen je eigen grenzen aanbotst en op zoek gaat naar coaching of hulp kan dat heel wat onzekerheden met zich meebrengen. Niet alleen bij jezelf maar ook bij je omgeving (partner, familie, vrienden,…). Niemand houdt van verandering en al zeker niet het soort waar ze zelf weinig controle over hebben. Vaak worden de mensen die dicht bij jou staan ook geconfronteerd met zichzelf als jij beter voor jezelf gaat zorgen.

Als ik terugkijk op mijn eigen proces en wat ik allemaal heb teruggekregen voor wat ik in mezelf heb geïnvesteerd, kan ik niet alleen zeggen dat ik mezelf zoveel vrijer en lichter voel, maar ook dat mijn gezin en mijn dierbaren veel meer van mij krijgen dan ervoor. Geven vanuit een verbinding met je zelf geeft je energie en laadt je op. De mensen rondom jou gaan dat verschil heel snel voelen.

Voel je dat ik je zou kunnen helpen, maar wil je toch graag even zeker weten of we een goeie match zijn?
Contacteer me dan vandaag voor een kennismakingsgesprekje.
Ik help je tijdens dit gesprek om helder te krijgen wat je volgende stappen kunnen zijn
en of het voor jou de juiste investering is.  
Het gesprekje vindt plaats via Zoom of telefonisch.

Momenteel bied ik meerdere mogelijkheden om een intakegesprek te laten doorgaan.
Het kan in mijn coachingatelier in Vorselaar.
Indien je het liever online wil laten doorgaan is dit zeker ook mogelijk. Het gesprek vindt dan plaats via Zoom.
Het creatief dagboek waar we dan mee werken wordt dan toegestuurd.
Daarnaast is het als kennismaking ook zeker fijn om dit al wandelend te doen.
We spreken dan af aan de prachtige dreef in Vorselaar.

Warme groet,

Erika