Verzend- en Retourbeleid

VERZENDING

Erika Triki streeft ernaar om elke bestelling binnen de drie werkdagen na ontvangst van betaling te verzenden.
De geschatte leveringstermijn wordt per mail meegedeeld na bestelling. 

Eventuele vertragingen op de uitvoeringstermijn kunnen nooit aanleiding zijn tot boete, schadevergoeding, ontbinding van de overeenkomst of weigering om het product in ontvangst te nemen.

Verzending gebeurt via Bpost en de tarieven zijn afhankelijk van het bestelde product. 
Indien de bestelling uit producten bestaat die uit een verschillende verzendklasse komen, geldt het hoogste tarief.

– Verzendingen binnen België:
Brievenbuspost : € 4,95
Pakketpost : € 7,95
Gratis verzending vanaf € 75

– Verzendingen binnen Europa :

Brievenbuspost € 6,95
Pakketpost € 12

– Verzendingen buiten Europa :

Brievenbuspost € 8,95
Pakketpost € 16,50

– Afhalen
afhalen in Pulderbos is gratis. 

Er wordt contact opgenomen nadat de bestelling geplaatst is om een afspraak voor afhaling vast te leggen.

Erika Triki heeft het recht om gedeeltelijke leveringen uit te voeren. Indien een product uitzonderlijk niet in stock is zal dit later geleverd worden; dit wordt op voorhand meegedeeld via e-mail. De leverings- en/of uitvoeringstermijnen worden enkel bij wijze van inlichting verstrekt en zijn derhalve niet bindend voor Erika Triki. Erika Triki kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele vertragingen, opgelopen buiten haar wil om. Vertragingen in de leverings- en/of uitvoeringstermijnen kunnen nooit aanleiding geven tot boete, schadevergoeding, ontbinding van de overeenkomst of weigering om het product in ontvangst te nemen. Bij het invullen van een foutief afleveradres kunnen extra kosten aangerekend worden aan de klant. De verzendkosten kunnen steeds aangepast worden door Erika Triki indien nodig, dit wordt op voorhand meegedeeld via e-mail.

RETOURBELEID

Indien de klant na aankoop vaststelt dat het product niet is wat hij/zij ervan verwachtte heeft hij/zij het recht om hier binnen de 14 kalenderdagen melding van te maken (per mail of per aangetekende brief aan Erika Triki, Schaaflaan 34, 2242 Pulderbos, Belgïe) en het product te retourneren of te ruilen. Dit mag gebeuren zonder vermelding van een motief. Het product dient ongebruikt en in zijn originele verpakking te worden geretourneerd en voorzien van voldoende frankering. De kosten en het risico van de verzending vallen ten uwe laste. Indien het product ongeschonden en in zijn originele verpakking bij mij toekomt krijgt u het aankoopbedrag exclusief de verzendingskosten binnen de 14 dagen volledig terug vergoed.
Onder (een) ongeschonden artikel/artikelen wordt (worden) verstaan: Artikel(en) is/zijn onbeschadigd, artikel(en) is/zijn voorzien van aangehechte labels en/of stickers, artikel(en) is/zijn verpakt in originele verpakking met bijgeleverde garantiebewijzen en gebruiksaanwijzingen, artikel(en) is/zijn voorzien van eventuele actieartikelen die je bij de bestelling hebt ontvangen.

Voor de speelgoedkisten met naam of geboortekaartje is het herroepingsrecht niet van toepassing aangezien deze op maat gemaakt worden.
De afbeelding en kleur op de kist kan afwijken van het geboortekaartje. Erika Triki kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor te grote verschillen indien ze niet in het bezit was van het originele ontwerp. Bezorg dus steeds indien mogelijk het originele kaartje (of digitaal ontwerp).

Volgende producten kunnen ook niet worden geretourneerd :
– Cadeaubonnen
– Downloadbare digitale producten
– Producten in de aanbieding 

Vragen? Stel ze via het contactformulier

 Stay Inspired ! 

Schrijf je in voor de inspiratiemail

Vul hieronder je gegevens in en ik bezorg je graag regelmatig tips en inspiratie
over zelfzorg, verbinding en eigenwaarde.

Jouw informatie is 100% veilig. Lees er alles over in het Privacybeleid
Success message!
Warning message!
Error message!